Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü soruşturma çerçevesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Anadolu Otoyolu üzerinde İstanbul plaka sayılı araç durdurdu. 5 ayrı suç kaydı olan H.E.T.(31), 21 suç kaydı bulunan B.A. (31) ve 10 ayrı suç kaydı bulunan S.A. (27) isimli şahısların bulunduğu araçta ve şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada 4 parça halinde daralı toplam 105 gram Eroin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan işlem başlatılarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adli makamlara çıkartılan 3 kişi tutuklandı.
Otoyolda durdurulan araçta 105 gram eroin ele geçirildi
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yürütülmekte olan soruşturma Anadolu Otoyolu üzerinde durdurulan araçta 105 gram eroin ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı.
Kaynak:
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.


