Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, korona virüsü hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımız rahat olsun” dedi.
Çin’de ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında mahallelerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Dezenfeksiyon ekibi tarafından 25 Mayıs, Karşıyaka, Yeni Mescit ve İcadiye Mahallelerinde cadde ve kaldırımlarda dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Ayrıca dezenfeksiyon ekibi tarafından Belediye Binasında da dezenfeksiyon çalışması yapıldı.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, korona virüsü hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımız rahat olsun. Bizlerin gayreti kadar halkımızda alınan tedbir ve yapılan uyarılara riayet ederse bu sıkıntıda ortadan kalkacaktır. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden işlerinin başında. Bir kez daha başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma, güvenlik güçlerimize ve görevlilere halkımız için yapmış oldukları fedakarca çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Özdemir: “Halkımız rahat olsun”
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, korona virüsü hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımız rahat olsun” dedi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Tekkeköy'de pencereden düşen 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Çarşamba'da 18 yaşındaki kız evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Ahmet Kocabaş; Kırcalı ve Ar Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu
Samsun'da forklift rampa aşağı inerken devrildi: 1'i ağır 2 yaralı
Bafra’da Kazandıracak Proje İçin Geri Sayım Başladı




