REKOR KIRIP GELDİLER

Fransa'da düzenlenen VIRTUS Global Oyunları'nda ülkemizi temsil Samsunlu sporcularımız Fatma Damla Altın, Muhsine Gezer, Esra Bayrak ve Eda Yıldırım tarihi bir zafere imza atmışlardı. Sporcularımız, Kadınlar 4x100m Kategorisinde VIRTUS Global Oyunları rekoru kırarak 51.86'lık derece ile altın madalyanın sahibi olarak Türk Bayrağımızı göndere çektirmeyi başarmıştı.

Rekortmen sporcular havalimanında karşılandıBİREYSELDE MADALYALAR ALDILAR

Ayrıca Fatma Damla Altın Heptathlonda ikinci, yüksek atlamada ikinci, 400 metre engelli koşuda üçüncü oldu. Muhsine Gezer 800 metre koşuda ikinci olurken, Eda Yıldırım cirit atmada üçüncülük madalyası kazandı. Esra Bayrak ise uzun atlamada üçüncülük madalyasını boynuna takarak bireysel olarak da başarılar elde ettiler.

İL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Ülkemizin ve ilimizin gururu olan Samsunlu sporcularımızı, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen Çarşamba Havalimanı’nda karşıladı. Sporcuları tek tek tebrik eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Kızlarımızın, ülkemizi başarıyla temsil etmeleri hepimizi gururlandırdı. Tekrar hepsini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.