Samsun İl Sağlık Müdürlüğünden, Prof. Dr. Mustafa Çetiner’in “Samsun bir süper bulaştırıcı var” şeklindeki sözlerine yalanlama geldi. Açıklamada, “ ’Samsun’da süper bulaştırıcı var’ doğru değil” denildi.
İstanbul’da 33 yaşındaki personelleri Dilek Tahtalı korona virüsünden hayatını kaybeden özel hastanenin İç Hastalıkları ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Çetiner’in dün akşam bir televizyon kanalında “Samsun bir süper bulaştırıcı var” şeklindeki sözleri şehirde endişeye yol açtı. Çetiner’in açıklaması sosyal medyada yayıldı ve bazı siteler tarafından haber yapıldı. Bunun üzerine Samsun İl Sağlık Müdürlüğü açıklamada bulundu.
“Doğru değil”
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayınlanan ’Samsun’da süper bulaştırıcı var’ başlıklı haber doğru değildir. İlimizde böyle bir durum yaşanmamıştır. Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde lütfen, resmi kurumlar tarafından yapılmayan açıklamalara itibar etmeyelim.”
Samsun Sağlık Müdürlüğünden Prof. Dr. Çetiner’e yalanlama: ″’Samsun’da süper bulaştırıcı var’ doğru değil”
Samsun İl Sağlık Müdürlüğünden, Prof. Dr. Mustafa Çetiner’in “Samsun bir süper bulaştırıcı var” şeklindeki sözlerine yalanlama geldi. Açıklamada, “ ’Samsun’da süper bulaştırıcı var’ doğru değil” denildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da SUV araç direğe çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Samsun'da sağanak sonrası tarım arazilerinde hasar tespit mesaisi
Bakan Uraloğlu Samsun'da iki önemli projenin temelini atacak
Ayyüce Türkeş Bafra’da Konuştu: “Türkiye’yi Yöneten Kadrolarda İYİ Parti Olacak”
Samsun’da Sıfır Atık ve İklim Değişikliği İçin Yol Haritası Açıklanacak





