İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez etkinlikleri kapsamında İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam ile birlikte Atakum Sahilde vatandaşla bir araya gelerek ‘İYİ’ dileklerini diledi.

“SAMSUN’A BAHARIN GELMESİ ARTIK ÇOK YAKIN”

Tüfekci, Atakum Sahilde sabah saatlerinde katıldığı programda teşkilat ve vatandaşla beraber Hıdırellez’i kutlayarak, “Baharın gelişini, yenilenmeyi ve umudu simgeleyen bu günde, ittifakımızın da sloganı olan ‘sana söz yine baharlar gelecek.’ sözü ayrı bir önem taşıyor. Atakum şehrimiz için büyük bir değer. Ancak ne sizi ne de Atakum’u anlama şansı olmayan bir yaklaşım yıllardır hem sizin hem de tercihlerinizin neredeyse bir kabusa dönmesine neden oldu. Artık bu kara bulutlarından, kasvetli havalardan kurtulmanın zamanı geldi. Bugün Hıdırellez baharın gelişini müjdelerken 14 Mayıs’ta da önce Samsun sonra Türkiye baharın gelişini müjdeleyecek.” dedi.

“İYİ DİLEKLERİMİZİ TUTTUK”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Hıdırellez’de tuttuğu dilek ile ilgili, “Sabah saatlerinde buraya geldik, ilçe teşkilatımız ve vatandaşımız ile bu güzel günü kutladık. ‘İYİ’ dileklerimizi tuttuk ve artık gerçekleşmesini bekliyoruz. Atakum’u beton yığınına çevirenlere, deniz ve sahili ise Atakumlulara yabancı hale getirenlere, ulaşımı içinden çıkılmaz bir çileye dönüştürenlere, çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerini çalanlara artık veda vaktidir. Vakit yeniden umut etmeye, yeniden hayaller kurmaya, yeniden kalkınmaya, yeniden tüm şehir olarak ayağa kalkma vaktidir.” dedi.