Avrupa Kulüpler Birliği (European Club Association) tarafından düzenlenen ECA Akademi ziyaretleri programı kapsamında Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden yöneticiler ve idareciler bir araya geldi.

Samsun'da “Eca Akademi” Ziyaretleri Programı Düzenlendi (1)
ECA üyesi kulüp temsilcilerinin Avrupa çapında genç futbolcuların gelişimine yönelik deneyimlerin paylaşılması amacıyla futbol akademi ziyaretlerine olanak tanıyan bu etkinliğin bir ayağı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünününde gerçekleştirildi.

Samsun'da “Eca Akademi” Ziyaretleri Programı Düzenlendi (2)
Yılport Samsunspor Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Avrupa Kulüpler Birliği üyesi olan Kulüplerin, Futbol Akademilerinin işleyişi ve A Takımı ile koordinasyonlarının paylaşıldığı bu organizasyonda hazırlıkların tamamlanması ile Eylül ayı içerisinde Avrupa Kulüpler Birliği Üyelerini, Mustafa Kemal Erkanat Tesislerimizde ağırlayacağımızın müjdesini verdi.

Samsun'da “Eca Akademi” Ziyaretleri Programı Düzenlendi (4)
 Yılport Samsunspor Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, “Avrupa Kulüpler Birliği toplantısının  sonraki durakları 10 Mart tarihinde Hollanda’nın PSV Eindhoven Kulübü ve 22 Nisan tarihinde Fransa/Marsilya kulübünde olacaktır’ ifadelerini kullandı.

Samsun'da “Eca Akademi” Ziyaretleri Programı Düzenlendi (3)

Kaynak: Erhan YAYLA