Samsun'da bir kişi husumetlisinin aracı diye otomobile düzenlediği silahlı saldırıda araçta bulunan 9 yaşındaki çocuk kafasından vurularak öldürüldü.
Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesinin Arımköseli Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Metin T. (47) aralarında husumet bulunan şahsın aracı zannedip 60 AE 093 plakalı otomobile tabanca ile ateş açtı. Araca isabet eden kurşunlardan biri sağ arka kapı camından içeri girip araçta bulunan 9 yaşındaki Enes Tayyip Olfaz'ın sağ gözünün altına isabet etti. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Olaydan sonra kaçan silahlı saldırgan Metin T., Tekkeköy ilçesinde jandarma ekiplerin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullandığı silah ise kız kardeşine ait evde ele geçirildi. Olayla ilgili Metin T.'nin kız kardeşi i.A. ve eniştesi Y.A. da jandarma tarafından gözaltına alındı.
Soruşturma devam ediyor.
Samsun'da KAHREDEN OLAY; 9 Yaşındaki Çocuğun Feci Ölümü
Husumetlisinin aracı diye ateş etti, araçtaki 9 yaşındaki çocuğu öldürdü
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Tekkeköy'de pencereden düşen 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Zeynep Aslı ile Ali Osman Çifti Dünyaevine Girdi
Ahmet Kocabaş; Kırcalı ve Ar Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu
Çarşamba'da 18 yaşındaki kız evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Bafra’da Kazandıracak Proje İçin Geri Sayım Başladı




