Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Seçmen İletişim Merkezi'nin (SİM) açılışında "Ayırmadan, Ayrışmadan Samsun için Canla Başla" sloganıyla bir araya geldi.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, açılışta yaptığı konuşmada, birlik mesajları vererek seçim sürecinde kenetlenme çağrısı yaptı.samsunda-mhp-secmen-iletisim-merkezine-coskulu-acilis1.jpg

'Ayırmadan, Ayrışmadan Samsunumuz için Canla Başla'

Burhan Mucur, "Cumhur ittifakı ortağımız ile birlikte bugün burada 'Ayırmadan, Ayrışmadan Samsunumuz için Canla Başla' diyoruz. Samsun'umuza hizmet etmek için buradayız. Seçim sürecinde birlik içinde, ayrışmadan projelerimizi anlatarak halkımızla buluşacağız. Bütün Samsun'u kucaklamak, ortak değerler etrafında kenetlenmek için buradayız" dedi.

"Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın''

Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'nin birlikte yürüdüğünü ifade eden Burhan Mucur, "Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı'na destek çağrısında bulundu.

Açılışıa, MHP MYK Üyesi Hüseyin Edis, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, MHP İl Yöneticileri, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı MHP ve Ak Parti İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, Cumhur İttifakı MHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir, Cumhur İttifakı MHP Asarcık Belediye Başkan Adayı Şerif Kılağuz, Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, Cumhur İttifakı Ak Parti İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz, Cumhur İttifakı Ak Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş ile birlikte Cumhur İttifakı MHP Samsun İl Başkanlığı Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: Erhan YALA