Samsun’da UKOME tarafından seyir güzergâhlarıyla ilgili yapılan değişiklik sonucunda şikâyetçi olan minibüsçüler Terme Hükümet Konağı önünde eylem yaptılar.
Samsun’un Terme ilçesinde bulunan mahalle hattında taşımacılık yapan minibüsçüler, mevcut seyir güzergahlarının değiştirilmesinden dolayı şikayetlerini dile getirmek üzere Terme Hükümet Konağı önünde toplandılar.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME), Yalı Mahallesi ile Evci Mahallesi minibüsçüleri arasında sıklıkla yaşanan tartışma ve sınırların ihlalinden dolayı Yalı Mahallesi dolmuş güzergahında değişiklik yaptı. Yeni güzergâha itiraz eden dolmuşçular Terme Hükümet Konağı önüne giderek Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile görüştüler.
UKOME yetkililerinin minibüsçülerin sorunlarını çözüme kavuşturmak üzere tekrar toplanacağı ve ilçedeki tüm minibüsçülerin taleplerinin dinlenmesinin ardından ortak karara varılacağı belirtildi.
Samsun’da minibüsçü gerginliği
Samsun’da UKOME tarafından seyir güzergâhlarıyla ilgili yapılan değişiklik sonucunda şikâyetçi olan minibüsçüler Terme Hükümet Konağı önünde eylem yaptılar..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra'da otobüsün çarptığı Oğuzhan Tural’ın kaza anı kamerada
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Samsun'da Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda patlama anı kamerada
Bafralı Kepçe Operatörü İş Kazasında Hayatını Kaybetti
Atakum'da haber alınamayan doktor evinde ölü bulundu




