Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde 23 Aralık akşamı meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki otomobil sürücüsü Y.A.S, polis uygulamasından aracıyla kaçtı. Bu sırada polisler kaçan aracın peşine düştü. Polis uygulamasında görevli bir komiser yardımcısı, aracıyla kaçan Y.A.S'ı yakaladı. Komiser yardımcısının silahı kazara ateş aldı ve Y.A.S kazara başından vurularak ağır yaralandı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan S, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün gece hayatını kaybetti. S'ın ehliyeti olmadığı için polis uygulamasından kaçtığı ileri sürüldü.
Olaydan sonra gözaltına alınan komiser yardımcısının sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, idari soruşturma başlatıldığı ve açığa alındığı öğrenildi.
Samsun'da polisin kazara vurduğu genç hayatını kaybetti
Samsun'da polisin kazara vurduğu genç tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra'da otobüsün çarptığı Oğuzhan Tural’ın kaza anı kamerada
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Samsun'da Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda patlama anı kamerada
Bafralı Kepçe Operatörü İş Kazasında Hayatını Kaybetti
Atakum'da haber alınamayan doktor evinde ölü bulundu




