Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelerek 'Şehit Aileleri ile Kuran-ı Kerim ve Dua Programı' düzenledi.

Şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine yönelik gerçekleştirilen etkinliklerde, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Şehit ve Gazi Aile Birimi önemli bir organizasyona imza attı. Program, Sadi Tekkesi Ve Kuva-i Milliye Ruhu Müzesi’nde gerçekleştirildi ve bu özel buluşmada Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi.

Büyükşehir Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerle olan dayanışmasını göstermek adına her detayı özenle planlayarak, bu anlamlı buluşmada bir araya gelindi. Şehit Aileleri ile Kuran-ı Kerim ve Dua Programı, katılımcılar arasında duygusal anlar yaşanmasına vesile oldu.

Yapılan programla ilgili bilgi veren Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Bekir Söylemez, “Bu etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerimizin, gazi ve gazilerimizin ailelerinin yanındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Arzu VURAL