Samsun’da otomobil ile minibüs dolmuşun çarpıştığı kazada 12 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Baruthane mevkisi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 07.45’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü tespit edilemeyen 55 BU 421 plakalı otomobil, Sabri Güler idaresindeki 55 M 0233 plakalı minibüse çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çarpıp takla atarak ters dönen minibüste bulunan yolcular yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kazada 12 kişinin yaralandığı, 11’inin hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındığı, 1 kişiye ise 112 ekiplerince olay yerinde müdahale edildiği ve hastaneye gitmeyi kabul etmediği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Samsun’daki trafik kazası
Samsun’da otomobil ile minibüs dolmuşun çarpıştığı kazada 12 kişinin yaralandığı öğrenildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Havza'da tavuk yüklü tır, önündeki kamyona çarptı: 2 yaralı
Bafra'da balık ölümlerine sebep olan tesise 839 bin TL ceza
Bafra Ovası'nda baldan tatlı hasat: Kavun-karpuz bereketi
22. GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ'NİN TARİHİ BELLİ OLDU
Samsun'da genç kadının bıçaklanmasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı




