Samsun’da radyo yayınclığı denilince akla ilk gelen isim Cumhur Kocaoğlu'nun ve Kızılırmak yayınlarının ilk lansman kitabı olan “Yerel Radyo Yayıncılığı” kitabı düzenlenen imza gecesinde okuyucuları ile buluştu.

Samsunlu Eski Radyocular “Samsun Radyo Tarihi” Imza Gününde Buluştu (3)Bir çok farklı iş adamını bir araya toplayan gecede Yerel Radyo Yayınları kitapseverlerin ilgidsini gördü. Samsunlu eski radyocular düzenlenen imza gecesinde Samsuna dair radyo anılarını paylaştı. 

Whatsapp Image 2024 02 14 At 15.55.58

Lansman gecesinde Kızılırmak Medya Grubu sahibi ''Ferdi Ünlü'ye''  Kocaoğlu tarafından imzalı kitap hediye edildi. 

İmza gününde açıklama yapan Kocaoğlu; AKM’de gerçekleştirdiğimiz  imza gününde “Samsun şehrinin yanı sıra Türkiye’deki yerel radyolar ve yerellik sürecini de ele aldığımız kitapta yerel yönetimlerin desteğini görememek üzücü ancak Samsun’un yürekli insanları var onlarla birlikte kitabın tanıtımını yaptık. Sonraki amacımız kitabın kütüphanelerdeki yerini alması olacak” dedi. 

Samsunlu Eski Radyocular “Samsun Radyo Tarihi” Imza Gününde Buluştu (7)Samsun’da 90’lardaki özel radyolarında konu alındığı kitabından bahsederken; “Sonuçta bu bir hikaye roman değil, bir tarih o yüzden buradaki önemli kısım sözlü tarihin dijitale aktarılması ve kayıt altına alınması oldu.” İfadelerini kullandı.  Desteklerini esirgemeyen herkeze teşekkür etti.

Samsunlu Eski Radyocular “Samsun Radyo Tarihi” Imza Gününde Buluştu (6)

Samsunlu Eski Radyocular “Samsun Radyo Tarihi” Imza Gününde Buluştu (9)

Samsunlu Eski Radyocular “Samsun Radyo Tarihi” Imza Gününde Buluştu (11)

Samsunlu Eski Radyocular “Samsun Radyo Tarihi” Imza Gününde Buluştu (10)

Samsunlu Eski Radyocular “Samsun Radyo Tarihi” Imza Gününde Buluştu (5)

Kaynak: Ezgi ÜNLÜ