SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı, Başkan Yılmaz’a Geleneksel 6. Eyüp Feshane Şenlikleri kapsamında 10-11-12 Mayıs  tarihlerinde yapılacak olan “Samsun Günleri” ile ilgili bilgi vererek Türkiye’nin her yerindeki Samsunluları bu etkinliklere davet ettiklerini söyledi. SAMKON çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Aşcı Başkan Yılmaz’ı da İstanbul da görmek istediklerini iletti.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ da SAMKON ve SADEFheyetini ve diğer misafirleri görmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “SAMKON’UN ve SADEF’in çalışmalarını ben de yakinen takip ediyorum ve başarılı buluyorum. İstanbul’daki etkinliğe de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak katılmayı arzu ediyorum ve gerekli talimatları hemen vereceğim, Ben de programım elverdiği ölçüde sizlerle birlikte olmaya çalışacağım.” dedi.

Konuşmalardan sonra şenlik davetiyesi ve Genel Başkan H.Kaya Aşcı’nın kutsal topraklardan getirdiği Umre Hurmasını kabul eden Başkan Yılmaz Hurmaları gelen heyete kendisi takdim etti.

Ziyarette Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafralı Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri,SADEF Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Dursun SADEF Genel Sekreteri Yıldıray Baş, SADEF İstihbarattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Öğütcü,  SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, Sadef 1.Bölge Başkanı Halil Katı, İSDEF Genel Başkanı Fikret Bıyık, Bafra TSO Eski Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, ASTAŞ JUKİ Samsun Bölge Sorumlusu Selçuk Aşcı  hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim