Safa Öcal ve Muhammed Öcal seç marketin 4 şubesini Bafra’ya kazandırdı.

Seç Market, Altınyaprak Mahallesi Medi Bafra Hastahanesi yanında hizmete acildi. Seç marketin açılışına İyi Parti İlce Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, TİC ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ve vatandaşlar katıldı.

Seç marketin açılış konuşmasını Öcal ailesi adına Mustafa Öcal yaptı. Öcal açılış konuşmasına; katılımcılara teşekkür ederek başladı. Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç ve Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen programları dolayısıyla katılamadı bize hayırlı olsun dileklerini iletti. Babası Hacı Satılmış Öcal’a da kendilerine ticarette yol gösterdiği için ayrıca teşekkür eden Mustafa Öcal Mağazayı Bafra’ya kazandırdığımız için mutluyuz, dedi. Mağazanın açılış fikrini kafasına koyan kardeşim Muhammed Öcal bu mağazayı açalım dedi ve bunun için çalıştı. Kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum  ve başarılarını devamını diliyorum.  Bu tür işletmeleri ilçemize kazandırmak gerçekten güzel bir duygu ve ticari anlamda taş üstüne taş koyanın başımızın üstünde yeri vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bu ülkenin kalkınması için kim bir küçücük taşı yoldan alırsa hepimiz ona duacı oluruz. Bizde bu anlamda elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmanın ardından TİC ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar da bir konuşma yaptı. Başkan Başar Konuşmasında bu işletmeyi Bafra’ya kazandıran Muhammed Öcal ve ailesine teşekkür etti. Bu marketin ulusal bir market olduğunu ve yerli sermaye ile açıldığı için diğer marketler ile karıştırmamız gerektiğini söyledi. Bu marketin Bafra’ya hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini temenni ediyorum dedi.

Oktay Bülbül

 

Editör: TE Bilisim