Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Şükrü Elibol’un 69 yaşındaki annesi Vahide Elibol’un isteği yerine geldi.
Samsun’un Alaçam ilçesi Umutlu Mahallesi’nde ikamet eden şehit annesi Vahide Elibol’u üç ay önce Kızlan İlkokulu Müdürü Ayhan Dodur ziyaret etmiş, şehit annesi Dodur’dan okula oğlunun isminin verilmesini talep etmişti. Şehit annesinin yazdığı dilekçeyi alan Okul Müdürü Ayhan Dodur, talebi yetkililere iletmişti.
Samsun Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 28 Mayıs’ta onaylanarak Kızlan İlkokulunun ismi şehit onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu olarak onaylanarak şehit annesinin isteği yerine getirildi.
Okul Müdürü Ayhan Dodur, "Okulumuzun isminin değiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm vatan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.
Şehit annesinin isteği yerine geldi
Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Şükrü Elibol’un 69 yaşındaki annesi Vahide Elibol’un isteği yerine geldi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Yakakent’te Feci Kaza 4 Kişi Yaralandı
Samsun'da balkondan düşerek hayatını kaybeden inşaat mühendisi toprağa verildi
Bafralı İş İnsanı Sedat Şahin’den Bafra OSB ve Sera OTB’ye Ziyaret
Kavak'da hafif ticari araç ile traktör çarpıştı
Samsun'da 3 çocuk babası şahıs hobi atölyesinde asılı bulundu




