Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezleri, çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar çok sayıda faaliyete imza atan Alaçam Gençlik Merkezi tarafından derslerinde başarılı olan çocuklara yönelik renkli ve eğitici bir etkinlik düzenlendi.

Dönme Sonu Etkinlik

Alaçam Gençlik Merkezinin düzenlediği organizasyon kapsamında onlarca öğrenci, sürdürülen projeye öğretmenleriyle birlikte katılan öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Aktivitelere katılan öğrenciler gün boyunca süren etkinlikte doyasıya eğlendi. Unutulmaya yüz tutmuş oyunları oynayan öğrenciler günlerini gün ettiler. Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan program doğrultusunda halat çekme yarışı, yüz boyama etkinliği, çuval yarışı, futbol, basketbol ve palyaçolar eşliğinde doyasıya eylendiler. Eylenerek mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirirken etkinliği düzenleyen Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ettiler.

Şehit Muhammet Ali Aksu İlk/Ortaokulu Müdürü Mücahit Şen, Alaçam Genlik Merkezi Müdürü İbrahim Demirtaş ve ekibine teşekkür ederim dedi.

Kaynak: Arzu VURAL