Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin çeşitli mahallerinde dezenfektanlı yıkama çalışmalarına gece-gündüz devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçenin Şerefiye, Hamlık, Kurtuluş, Fatih, Evkaf Mahallelerinde sabahın ilk ışıklarına kadar dezenfektanlı yıkama çalışması yaparken, gündüz ise Mustafa Kemal Paşa, Dumlupınar, Yalıköy, Bolaman, Ilıca ve Dolunay Mahallelerinde dezenfektanlı yıkama çalışmalarını gerçekleşti.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yıkama çalışmalarının caddelerin yoğunluk durumuna göre program dahilinde yapıldığını belirterek, “Korona virüse karşı alınan tedbirler çerçevesinde ekiplerimiz tarafından gece-gündüz demeden şehrin dört bir yanını dezenfekte ederken, Fatsa Vefa Sosyal Destek Ekibimiz de büyüklerimizin ihtiyaçları için canla başla çalışıyor. Hemşehrilerimizden ricamız, hijyen konusunda kendilerinin de tedbirlerini alması ve bu konuda özen göstermesidir. Yürekten inanıyoruz, Birlikte Başaracağız. Lütfen evde kalın” dedi.
Şehrin dört bir yanı dezenfekte ediliyor
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin çeşitli mahallerinde dezenfektanlı yıkama çalışmalarına gece-gündüz devam ediyor..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da SUV araç direğe çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Samsun'da sağanak sonrası tarım arazilerinde hasar tespit mesaisi
Bakan Uraloğlu Samsun'da iki önemli projenin temelini atacak
Ayyüce Türkeş Bafra’da Konuştu: “Türkiye’yi Yöneten Kadrolarda İYİ Parti Olacak”
Samsun’da Sıfır Atık ve İklim Değişikliği İçin Yol Haritası Açıklanacak





