Şerif Ün; Kavak İçin Hizmet Vakti! Foto Galeri: Şerif Ün; Kavak İçin Hizmet Vakti!

Yeniden Refah Partisi'nden Kavak Belediye Başkanlığına seçilen Şerif Ün, mazbata törenin ardından kalabalık bir grup eşliğinde belediye binasına giderek görevine başladı. Başkanlık koltuğuna oturan Ün’ün ilk mesajı şeffaf ve adaletli belediyecilik oldu.

Şerif Ün; Kavak İçin Hizmet Vakti! (1)

“KAVAK’TA HİZMET DÖNEMİ BAŞLADI”    
Başkan Ün,”Belediye binası önünde kesilen kurban ve yapılan duaların ardından Kavak halkına hitap etti. Başkan Ün, “Huzur ve refah içerisinde güzel bir seçim süreci geçirdik. Ekibime saha arkadaşlarıma köylerimizin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza bizler için çalışan çalışmayan tüm Kavaklı hemşerilerime teşekkür ederim. Bundan böyle Kavak'ta yeni dönem yani Hizmet Dönemi başlamıştır. Sen o bu demeden, tüm Kavaklı hemşerilerimizle birlikte Kavak ilçemizi Marka yapma yolunda hep beraber çalışacağız” dedi.

Kavak Ilçesinde Seçimi Kazanan Şerif Ün Görevi Devraldı (2)

“KAVAK İLÇESİNİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”
10 yıllık farklı bir süreç yaşayan Kavak halkının hizmet yönündeki beklentilerini karşılayacaklarını ifade eden Başkan Ün, “Yapılmayan hizmetleri ivedi şekilde yapacağız. Vatandaşlarımızın taleplerini İnşallah Allahın izni ile boşa çıkarmayacağız. Kavak'ı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip var gücümüzle çalışacağız.Tüm Kavak Halkına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu

Kavak Ilçesinde Seçimi Kazanan Şerif Ün Görevi Devraldı (3)

Kavak Ilçesinde Seçimi Kazanan Şerif Ün Görevi Devraldı (4)

Kavak Ilçesinde Seçimi Kazanan Şerif Ün Görevi Devraldı (5)

Kavak Ilçesinde Seçimi Kazanan Şerif Ün Görevi Devraldı (7)

Kavak Ilçesinde Seçimi Kazanan Şerif Ün Görevi Devraldı (6)

Editör: Yunus Koncak