Saadet Partisi  Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan beraberinde Saadet Partisi  Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal  , yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler ve belediye başkanlığı seçimleri için ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor

Saadet Partisi  Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ve beraberindekiler Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç  ve yönetimini ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundular.


Saadet Partisi  Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ziyarette yaptığı açıklamada,’’ Bafra ilçemizin siz değerli muhtarları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Vatandaşın her derdini, her sıkıntısını çözmek için gece gündüz çalışan muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız devletin en ücra köşeye uzanan elidir. Hepiniz milli iradenin birer temsilcisisiniz. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum.


İlk başta diyeceğim şudur ki öncelikle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerin ülkemize, milletimize, Bafra'mıza, partimize ve aday  olan tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Önemli olan Bafra ve Bölgemiz için neler yapılabilir. Bizler bunun düşüncesi içerisindeyiz. Bütün Bafra’yı ve şehri kucaklamamız lazımdır. Bu anlayışla tüm Bafra’yı kucaklayacağız. Bu görevin yüksek sorumluluğu ve vebalini biliyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Mehmet ÜNLÜ