Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş pazar yerleri, sanayi sitesi esnafları ve sokak sokak vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerde kendine gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Neiş, gittiği her yerde daha da büyüyen bir aileye sahip olduklarını aktardı.

Bafra'nın çok ciddi bir otopark sıkıntısı var

Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş, Bafra'nın çok ciddi bir problemine el atarak ulaşım, imar, trafik, asfalt, otopark konusunda görüşlerini açıkladı. İlk defa bir başkan adayı bilimsel bir çalışma olan ulaşım ve imar master planlarını hazırlayacağını söyledi.

Katkı, açık oto parkları yapacağız. Bafra'mız rahatlayacak

Başkan Adayı Şükrü Neiş konu hakkında şunları açıkladı; "Bafra'mızın en önemli problemleri arasında trafik akışı, otopark, ulaşım ve yol problemleri gelmektedir. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte katlı, açık ve kapalı otoparklar, asfalt ve beton yollar, ulaşım ve master planları ile 5 yılda bu konuları tamamen çözeceğiz. Şehrimizin 100 yıllık bilimsel projeksiyonlarını dikkate alarak Ulaşım ve imar master planları hazırlayacağız. Çarpık kentleşme ile eğri ve dar yollara son vereceğiz.  Bu planlar ile onar yıllık nüfus ve araç sayılarını belirleyeceğiz. Buna göre trafik akışını ve otopark ihtiyaçlarını belirleyeceğiz. Buna gire katkı, açık oto parkları yapacağız. Bafra'mız rahatlayacak" dedi.

Kaynak: Arzu VURAL