Samsun’un Bafra ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı,  Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Bafra Öğretmen evi toplantı merkezinde gerçekleştirdi.

TÜGVA Bafra İlçe Temsilcisi Recai Akdemir, Bafra Öğretmenevi Konferans salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, büyük bir davaları olduğunu belirterek, "Bu dava Hz. Âdem’den başlayıp iki cihan severi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ile kemale eren ve kıyamete dek sürecek olan İslam davasıdır." dedi.

Davalarının yeryüzündeki bütün davalardan izzetli olduğunu ifade eden Recai Akdemir, "Bizler gerek görev süremiz boyunca gerekse görev süremiz sonrasında her daim bu kutlu davanın en önde gelen savunucularından olacağız, gece gündüz demeden gençliğe hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı. Görev belgesi TÜGVA İl Başkanı Serhat ERAİL tarafından kendisine takdim edildi. 

Genel Kurul'a TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Dr. Serhat Erail ve il yönetimi, Cihannüma İl Başkanı Abdullah Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Murat Cevahir, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile STK temsilcileri katıldı.

Tugva Bafra Temsilciliginin Olagan Genel Kurulu Yapildi 1