Türkeli ilçesinde korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan ve 23 Nisan’da doğum günü olan çocuklar unutulmadı.
Türkeli Kaymakamı Hüseyin Remzi Konak, beraberinde Belediye Başkanı Veysel Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Su, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Tatar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar ve okul müdürleri ile birlikte Güzelyurt Mahallesi’ndeki Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nisa Nur Elmas’ın ve Gemiyanı Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Hümanur Şahin’in evlerine giderek, doğum günü sürprizi yapıldı.
Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl evlerinde kutlayan 23 Nisan doğumlu öğrencilere sürpriz yapan protokol üyeleri, kapıda pasta mumlarının yakılmasının ardından çocukların evlerinin kapısını çalarak, öğrencilere doğum günü sürprizi yaptılar.
Gerçekleşen doğum günü sürprizi nedeniyle büyük heyecan yaşayan öğrenciler, düzenlenen doğum günü sürprizi için teşekkür ettiler.
Türkeli’de 23 Nisan’da doğan öğrencilere doğum günü sürprizi
Türkeli ilçesinde korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan ve 23 Nisan’da doğum günü olan çocuklar unutulmadı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Vezirköprü'de kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Samsun'da pitbull, Küçük kızı yere savurdu, köpeğini ise ağır yaraladı
Havza'da tavuk yüklü tır, önündeki kamyona çarptı: 2 yaralı
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı





