Türkeli’de halkın yoğun olduğu ortak noktalara ’dezenfektan standı’ yerleştirildi.
Başlatılan çalışmayla, hastane, Hükümet Konağı, PTT, bankalar, otogar, belediye binası önü, cami önleri, marketler ve pazar yeri gibi halkın yoğun olarak kullandığı ortak alanlara ’dezenfektan standı’ konuldu.
Vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladıkları ilçe pazarının giriş ve çıkış noktalarına dezenfektan standı yerleştiren belediye ekipleri, halkın eczane ve marketlerde bulmakta güçlük çektiği koruyucu maske ve eldivenleri hem pazar esnafı, hem de pazar yerine gelen vatandaşlara dağıttılar.
Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, el temasıyla kolayca bulaşabilen bir virüsle karşı karşıya olduklarını, vatandaşların kişisel hijyenlerini sağlamalarına yardımcı olmak için büyük bir hijyen seferberliği başlattıklarını ifade etti.
Türkeli’de korona virüsüne karşı hijyen seferberliği
Türkeli’de halkın yoğun olduğu ortak noktalara ’dezenfektan standı’ yerleştirildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
'Yeşil Vatan'a Samsun'dan yılda 3 milyon fidan
İlayda ve Burak Çifti Muhteşem Bir Düğün ile Hayatlarını Birleştirdi
Bafra da otomobil alım satımına yeni soluk: BAFRA OTO PAZARI hizmete hazırlanıyor
Canik 'de alacak tartışması silahlı kavgaya dönüştü: 1 ağır yaralı
Murzioğlu'ndan Aybüke Eldemir'e tebrik




