Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Atamun Kulübü’nün korona virüs tedbirleri kapsamında görüntülü olarak gerçekleşen Atamun 20 Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na Türkiye’nin dört bir yanından 90 öğrenci katıldı.
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafında nisan ayından yapılması planlanan Atamun 20 Model Birleşmiş Milletler Konferansı Kovid-19 salgını sebebiyle Eylül ayına ertelenmişti. Ertelenmenin hemen akabinde Mun kulübü öğrencileri Ataonline’20 adıyla online Model Birleşmiş Milletler e-konferansı düzenlemeye karar verdi. Ataonline’20 e-konferansında 3 komite hazırlandı. SPECPOL (Özel politika ve dekolonizasyon komitesi) komitesinde iki gündem maddesi belirlendi. Doğu Türkistan sorunu ve Filistin topraklarındaki İsrail sorunu konu olarak belirlenerek tartışıldı. Bir sonraki komite olan Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) komitesinde ise pandemi sonrası yeni dünya düzeni tartışılacak.
Bir sonraki görüntülü sistemde merhum Başbakan Adnan Menderes’in anısına Türkiye’nin ilk seçimle gelen Menderes hükümetinin Bakanlar Kurulu canlandıracak.
Türkiye’nin dört bir yanından 90 öğrenci “Atamun” konferansına görüntülü katıldı
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Atamun Kulübü’nün korona virüs tedbirleri kapsamında görüntülü olarak gerçekleşen Atamun 20 Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na Türkiye’nin dört bir yanından 90 öğrenci katıldı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Vezirköprü'de kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi
Samsun'da pitbull, Küçük kızı yere savurdu, köpeğini ise ağır yaraladı
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Havza'da tavuk yüklü tır, önündeki kamyona çarptı: 2 yaralı
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı



