İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu getirilmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi mahkemece tutuklanırken, 2 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, müşterek hareket ederek uyuşturucu madde satışı yaptıkları ve İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu madde getirdikleri tespit edilen T.D., R.S.E., K.C.Ö. ve M.C.Ö.’yü gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 157,27 gram metamfetamin, 1,35 gram kokain, 1 adet captagon ve 3,18 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındı.
Şüpheliler T.D., R.S.E., K.C.Ö. ve M.C.Ö. polisteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren T.D. ve R.S.E. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, K.C.Ö. ve M.C.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Uyuşturucu ticaretinden 2 kişi tutuklandı
İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu getirilmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi mahkemece tutuklanırken, 2 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ; KEREM ÖZDEMİR DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
Efsane Başkan Hasan Aslan Kabri Başında Dualarla Anıldı
Samsun'da takla atarak hurdaya dönen otomobilde 2 kişi yaralandı
Bafra'da saman deposu alevlere teslim oldu: Tonlarca yem ve binlerce balya yandı
Havza'da genç inşaat işçisi kaldığı konteynerde ölü bulundu




