Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve 20 yaş altı kişilere sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından Atakum Sahili şeridi bomboş kaldı. Boş kalan cadde ve sahil kenarı havadan görüntülendi.
Samsun’da korona virüs tedbirleri genişletilerek son hızıyla devam ediyor. Alınan önlemler kapsamında “evde kalın” uyarılarını dikkate alan Samsunlular evinde kalmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşların ardından, 20 yaş altının da sokağa çıkışlarında kısıtlamaya gidileceğini duyurmasının ardından, gençlerin uğrak yeri olan Atakum Sahili bomboş kaldı. Sahil kenarında gözüken az sayıda vatandaşlar ise arada hava almaya ve hareket etmeye çıktıklarını ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ise gün boyu mesai harcayarak sahil kenarlarında denetimlerini sürdürüyor.
Virüs sebebiyle boşalan Atakum Sahili havadan görüntülendi
Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve 20 yaş altı kişilere sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından Atakum Sahili şeridi bomboş kaldı. Boş kalan cadde ve sahil kenarı havadan görüntülendi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da otomobil şarampole devrildi: 1'i bebek 3 yaralı
Samsun'da sağanak sonrası tarım arazilerinde hasar tespit mesaisi
Bakan Uraloğlu Samsun'da iki önemli projenin temelini atacak
Samsun’da Sıfır Atık ve İklim Değişikliği İçin Yol Haritası Açıklanacak
Güngör Manav İşletmesi sahibi Ramazan Güngör’ün Acı Günü




