YILMAZ ZAHİRECİLİK AİLESİNİN  GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM Foto Galeri: YILMAZ ZAHİRECİLİK AİLESİNİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM
Yılmaz Zahirecilik Ailesinin  ''Geleneksel İftar Yemeği'' çalışma arkadaşları ve misafirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 


Yılmaz Zahirecilik  Niyazi Kesim Restorant'ta  düzenledikleri Ailesi ''Geleneksel İftar Yemeği'''nde   çalışma arkadaşları ve misafirlerinin  ile bir araya geldi.  Her yıl geleneksel hale gelen Yılmaz Zahirecilik Ailesi İftar Yemeği bu yıl  yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.


İftar programında Kazım Şahin Hoca'nın Kur'an-ı Kerim Tilaveti okudu. Oruçlar açıldıktan sonra Yılmaz Zahirecilik  Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz YILMAZ kısa bir konuşma yaptı ve İftar davetine katılım sağlayan bütün misafirlerine katılımlarından dolayı onur duyduklarını ileterek teşekkür etti.
İftar programına Bafra Kaymakam'ı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra Ağır Ceza Reisi Sefa MARAŞLI, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Öner BAHÇEKAPILI, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU; Bafra TSO Başkanı Sefa Serdal KOCABAŞ; Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık EROL ve Onursal Başkan Namık KİBAROĞLU, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa ÖCAL, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. Geleneksel İftar Yemeği Programı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
Oktay BÜLBÜL