AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizlerin tek hedefi çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak" dedi.

Vezirköprü, Terme, Çarşamba, Tekkeköy ve Atakum ilçelerinde programlar gerçekleştiren  Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde destek istedi.

Kıraathane sohbetleri, esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri ve vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Yılmaz,  halkın 14 Mayıs seçimlerinin önemini çok iyi bildiğini, istikrarın, milli ve yerli anlayışın, güçlü Türkiye hedeflerinin devamını istediğini kaydetti.

"HEDEFİMİZ BİR"

"Bizlerin tek hedefi çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak" diyen Yılmaz,"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ile ülkemiz hayallerine tek tek kavuştu. Büyük hedefler ortaya koyan bir ülke var artık. Çocuklarımız geleceğe güvenle bakıyor, annelerin, babaların endişeleri gün geçtikçe azalıyor. Ama yapılacak daha çok işler var. Eksiklikler elbette olabilir ama büyük başarı hikayesini hükümetimiz halkımızla el ele vererek yazdı, yine yazacaktır." diye konuştu.

14 Mayıs seçimlerinin öneminin altını çizen Yılmaz, "Ülkenin istikrarının bozulması için çabalayanlardan bu ülke çok çekti. Bizler her zaman seçim süreçlerine demokrasi, halka en iyi hizmet anlayışla baktık.  Aziz milletimiz de her zaman desteğini eksik etmedi. Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanlar şu süreçte gözlerini 14 Mayıs'a dikti. Allah'ın izniyle, halkımızın desteğiyle yine kazanan Türkiye olacak. Bizler sahadayız, halkımızın yanındayız."şeklinde konuştu.