Samsun’da ilkokul 2, 3, 4. sınıflar, ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencilerinin de bugün okula gitmesiyle yüz yüze eğitimde ikinci aşama başladı.
Yeni eğitim-öğretim yılına 1. sınıf öğrencilerinin 21 Eylül tarihinde, mesleki liselerinin uygulama eğitimleri için 5 Ekim tarihinde başlamıştı. Daha sonra köy okullarının da açılmasına karar verilmişti. Bugün itibarıyla ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul 8. sınıflar ve lise 12. sınıf öğrencileri de okul yolunu tuttu.
Okullarda öğrencilerin gelişi öncesi tüm tedbirler alındı. Masa ve sıralar, toplu kullanım alanları dezenfekte edildi. Sabah saatlerinden itibarense öğrenciler kabul edilmeye başlandı. Sınıfların yerinin öğrenilmesi amacıyla sınıflar okul bahçesinde sıra yapılarak bekletildi. İstiklal Marşı okunması ile öğretmenler eşliğinde öğrenciler okullarına kavuştu.
Okul bahçesine veliler alınmadı. Veliler bahçe dışında sıralanarak töreni takip etti. Öğrenci ve velilerin okulların başlamasından duydukları heyecan yüzlerine yansıdı.
Yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya geçildi
Samsun’da ilkokul 2, 3, 4. sınıflar, ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencilerinin de bugün okula gitmesiyle yüz yüze eğitimde ikinci aşama başladı..
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ; KEREM ÖZDEMİR DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
Efsane Başkan Hasan Aslan Kabri Başında Dualarla Anıldı
Samsun'da baba ve 2 kızının hayatını kaybettiği heyelan davasında mahkeme değişti
İlkadım'da berber koltuğunda kardeşini öldüren ağabeyin yargılanmasına başlandı
Havza'da genç inşaat işçisi kaldığı konteynerde ölü bulundu





