Zafer Partisi Samsun İl Başkanlığına Faruk Şen atandı. Samsun'da göreve 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi getirilen Şen, ilk açıkmasında iddialı konuştu. 

Şen, Samsun'a hizmet için meşaleyi yaktıklarını belirterek, "Milli mücadelenin ilk adımının atıldığı, kurtulan değil kurtaran ve 19 Mayıs şehri Samsun'un hak ettiği yere gelmesi için meşaleyi yakıyoruz. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi tek parti olan Zafer Partisi'nde Samsun il başkanlığının büyük sorumluluk olduğunun farkındayım. Bu onurlu görevi bize layık gören Zafer Partisi Genel Başkanımız sayın Ümit Özdağ'a teşekkür ediyorum" dedi.

"Samsun örnek teşkilat olacak"

"Zafer Samsun'un, Samsun Zafer'in olacak" hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Şen, "Zafer Partisi, Türkiye'nin gerçek sorunlarını dile getiren, çözüm önerisi sunan ve oy versin vermesin tüm halkımız tarafından teveccüh gören parti. Bu sebeple Samsun'un Zafer Partisi teşkilatlarında örnek gösterilecek seviyede çalışkan ve şehrine katkı sağlayan bir seviyeye çıkartmayı hedefliyoruz. Bu bilinçle parti teşkilatlanmamızda yenileme yaparak, daha güçlü bir şekilde 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'ne gireceğiz. Zafer Samsun'un, Samsun Zafer'in olacak" şeklinde konuştu.

Ercan ÜSLÜ