Zonguldak’ta protokol üyeleri Polisevi’ndeki bayramlaşma programında bir araya geldi. Bayramlaşmada konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Zonguldak paydasında birleşmeyi başardığımızı düşünüyoruz. Zonguldak geleceğe nasıl bakması tavırlarımız olacaktır. İnşallah bundan sonra da Zonguldak’a hizmet etmeyi sağlarız” dedi.

Zonguldak Valiliği tarafından Polisevinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Polisevinde düzenlenen törene, Milletvekilleri Muammer Avcı, Eylem Ertuğrul, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç, Sahil Güvenlik Üsteğmen Hayrettin Selimoğlu, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Bayramlaşma öncesinde Vali Tutulmaz, misafirleri kapıda karşılayarak bayramlaştı. Törenin ardından konuşmalara geçildi. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, “Yakın zamanda kötü bir afet yaşadık. Bu afetten sonra birlik beraberlik içerisinde aşmayı bildik. Kurban bayramı kardeşlik hoşgörü sevgi duygusunun ulaştığı bayramlardır” dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Gerçekten bu salonlarda Zonguldak olarak çok güzel günleri paylaşıyoruz. Büyün halkımızın kurban bayramını kutluyorum. Sağ olun var olun” dedi.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Ben kurban bayramınızın Zonguldak için ülkemizin için İslam Coğrafyası için bir diriliş olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Bugünlerin kıymetini bilmemiz gerek. 11 ilimizi kapsayan asrın felaketini yaşadık. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Bugün güzel bir gün. Bayram günü kurban bayramınızı kutluyorum. Değerli misafirler bayramlar birlik olmanın kardeşlik duygusunun yaşatmanın güzelliklerin günleridir. Bugünde ilimiz adına yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm taraflar vatandaşlarımız güzel bir ortamda kardeşlik duygusu içerisinde kutluyoruz. Yakın zamanda da seçimler oldu. Bu kardeşlik duygusunu içerisinde geçirerek o seçim sürecinde bayram süreci içerisinde geçirdik. Şükür herhangi bir olumsuz yaşamadık. Zonguldak paydasında birleşmeyi başardığımızı düşünüyoruz. Zonguldak geleceğe nasıl bakması tavırlarımız olacaktır. İnşallah bundan sonra da Zonguldak’a hizmet etmeyi sağlarız” şeklinde konuştu.

Kaynak: