Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediye başkan adayı Ramazan Özdemir, dağ, bayır, yağmur, çamur, kar demeden çalışmalarına devam ediyor.

Ramazan Özdemir, Tutmadık El Çalmadık Kapı Gidilmedik Mahalle Kalmayacak (4)Ramazan Özdemir tutmadık el çalmadık kapı gidilmedik mahalle kalmayacak

Cumhur ittifakı MHP Alaçam Belediye başkan adayı Ramazan Özdemir, tutmadık el çalmadık kapı gidilmedik mahalle kalmayacak dedi. Özdemir gittiği bütün mahallelerde projelerini teker teker vatandaşlara anlatarak oylarına talip olduklarını dile getirdi. Ziyaret ettiğimiz mahallelerde her zaman olduğu gibi gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ramazan Özdemir, Tutmadık El Çalmadık Kapı Gidilmedik Mahalle Kalmayacak (3)

Cumhur İttifakı olarak İlçemizde omuz omuza yerel seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediye başkan adayı Ramazan Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enescan İleri ile birlikte Gülkaya, Yukarıısırganlı, Kızlan, Vicikler, Harmancık, Aşağıısırganlı, Tepe bölmesi, Atmaca, Könezli, Kuzlar sokak, Kozulca sokak, Köprü sokak, Adilli sokak, Uzunkıraç, Yukarıkoçlu, Kızılkara, Koğuz Umutlu, Şirinköy, Elemet, Toklu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Ramazan Özdemir, Alaçam Uzunkıraç ve Kızılkaralılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret ederek dernek yönetimi ile bir araya geldi.

Ramazan Özdemir, Tutmadık El Çalmadık Kapı Gidilmedik Mahalle Kalmayacak (1)

Ramazan Özdemir, Tutmadık El Çalmadık Kapı Gidilmedik Mahalle Kalmayacak (2)

Kaynak: Ezgi ÜNLÜ