Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek yaptığı açıklamada, ”Bu şehrin evladıyım. Şehrimizin sorunları ve çözümleriyle ilgili hazırlığım var. Bafra’da projelerimiz, fikirlerimiz ve yapmak istediklerimizi 7’den 77’ye istişarelerle ortaya koyacağız.” Dedi.Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (16)Bafra’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, iş insanları, esnaflar ve Bafralı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Şimşek, “Allah’ın izni, milletimizin teveccühü, partimizin takdiri ve Cumhur ittifakının destekleriyle inşallah hizmetkâr olacağız.” Dedi.

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (14)RAKİP DEĞİL REFİK’İZ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şimşek, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, gönülden bağlı bulunduğum AK Parti’nin Bafra Belediye Başkan Aday Adayıyım. Bafra 2004 yılından bu güne AK Parti Belediyeciliği ile yönetilmektedir. Dolayısıyla mevcut Belediye Başkanımız ile rakip değil refik’iz. Bu gün talip olduğum göreve yarın bir başka arkadaşımız seçilirse tabi olmasını bilirim. 20 yıllık kamu görevim süresince birçok sivil toplum kuruluşlarında görev alarak insanımıza hizmet etmenin gayreti içinde oldum. Bu gün geldiğim noktada insanımıza hizmet etmenin bir başka yolunun ise siyaset olduğu bilinciyle bu yola revan oldum. Amacım ise devralmak istediğim bayrağı insan odaklı hizmet anlayışıyla daha yukarılara taşımaktır.” Diye konuştu.

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (15)YENİ BAFRA’YI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Açıklamasını sürdüren Şimşek, “Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım bu şehrin evladıyım. Şehrimi ve sakinlerini iyi tanıyorum. Şehrimizin sorunları ve çözümleriyle ilgili hazırlığım var. Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, şeffaflık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetimi hayata geçirmek için, projelerimiz, fikirlerimiz ve yapmak istediklerimizi 7’den 77’ye istişarelerle ortaya koyacağız. Bir olmanın beraber olmanın gücüne inanıyorum. Bafra’nın Türkiye Yüzyılı şehirleri arasında yerini alması için, Tarım’dan Turizm’e, Eğitim’den Kültür’e Sanat’tan Spor’a ve dijital dünya başta olmak üzere hemen hemen her alanda beraberlik misyonu ile yeni bir vizyonla hizmet edeceğiz. Dolayısıyla hayalimde ki değil, hayallerimizde ki geleceğin şehrini hep birlikte inşa edeceğiz.” Dedi.

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (13)İKİ AYDIR SOKAK SOKAK DOLAŞIYORUM
Aday adaylığı açıklamamızı miting havasına dönüştüren ve akabinde ziyaretlerimizde bizlere teveccüh gösteren hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum diyen Şimşek, “Aday adaylığımızı açıkladığımız günden bu yana hemşerilerimizin büyük teveccühü ile karşı karşıyayım. Yaklaşık 2 aydır sahada gece gündüz demeden sokak sokak dolaşıyor esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile hasbihal ediyoruz. 7’den 77’ye her kesimden insanımız ile bir araya gelerek gönülden gönüle büyük bir yol inşa ettik. Dolayısıyla heyecanımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diye konuştu.

Ezgi ÜNLÜ

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (11)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (12)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (10)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (8)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (9)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (7)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (6)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (4)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (5)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (3)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (2)

Ali Şimşek; Yeni Bafra’yı Birlikte İnşa Edeceğiz (1)

Editör: Ezgi Ünlü