Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Zabıta Teşkilatı’nın 200. Kuruluş Yıl Dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi gören; ilçemizin huzuru, güvenliği ve düzeni için mesai mefhumu gözetmeden görev yapan tüm zabıta personelimizin 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı ve Zabıta Teşkilatımızın 200. kuruluş yılını gönülden kutluyorum.
Vatandaşlarımızın günlük yaşamında karşılaştığı sorunların çözümünde, kamu düzeninin sağlanmasında ve belediye hizmetlerimizin etkin bir şekilde yürütülmesinde zabıta ekiplerimiz önemli bir görev üstlenmektedir.
Belediyemiz bünyesinde görev yapan zabıta personelimiz, Bafra ilçemizde yürütmekte olduğu görev ve sorumluluklarını, kamu hizmetinin gerektirdiği hassasiyet, özveri ve disiplin anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir. Görev süresi boyunca göstermiş olduğu gayret, özverili çalışma ve sorumluluk bilinci takdire şayandır.
Bu anlayışla görevlerini büyük bir özveri ve sorumluluk bilinciyle yerine getiren tüm zabıta personelimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Görevi başında hayatını kaybeden ve ebediyete irtihal eden tüm zabıta mensuplarımızı da rahmetle anıyorum.
Zabıta Teşkilatımızın 200. kuruluş yılı ve Zabıta Haftası kutlu olsun.”



