Bafra Kunduracılar Odası Başkanlığı  seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan Sedat Göbeloğlu   güven tazeledi.

Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde   yapılan Bafra Kunduracılar Odası Başkanlığı  olağan genel kurulu divan seçimi ile başladı.Divan Başkanlığını  Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz yaptı.  Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

httpswww-bafra55-netbafra-kunduracilar-odasi-baskani-sedat-gobeloglu-guven-tazeledi-61426h-htm.jpg

Bafra Kunduracılar Odası Başkanlığı  seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli  tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi. Çok sayıda üyenin  oy kullandığı seçimlerde Sedat Göbeloğlu güven tazeleyerek   yeniden başkan seçildi.

Bafra Kunduracılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu kongrenin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren, güven duyan esnafına teşekkür etti.

httpswww-bafra55-netbafra-kunduracilar-odasi-baskani-sedat-gobeloglu-guven-tazeledi-61426h-htm-001.jpg

Başkan Göbeloğlu,’’ Şahsım ve çalışma arkadaşlarım olarak görevde olduğum sürece odamıza kayıtlı olan tüm esnaf dostlarımızın hak ve hukuklarını arama doğrultusunda elimizden gelen her türlü mücadeleyi verdik vermeye de devam edeceğiz. Bizler deneyimimiz ve tecrübemiz ile tekrar bu kutsal göreve talip olduk. 

Bafra Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen genel kulumuza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerime ve hizmet etmekten Şeref duyduğum esnaflarıma sonsuz teşekkür eder saygılarımızı sunarım. Bana ve ekibimi göreve layık gördüğünüz için şükranlarımı sunuyorum. Oda olarak esnafımızın her zaman yanında olacağız. ’’dedi

httpswww-bafra55-netbafra-kunduracilar-odasi-baskani-sedat-gobeloglu-guven-tazeledi-61426h-htm-002.jpg

 

Editör: TE Bilisim