Zeynep Aslı ile Ali Osman Çifti Dünyaevine Girdi
Zeynep Aslı ile Ali Osman Çifti Dünyaevine Girdi
İçeriği Görüntüle

Bafra Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB), yangın güvenliğini artırmak ve olası risklere karşı daha hızlı müdahale sağlamak amacıyla yeni bir itfaiye istasyonu kurulması planlanıyor. Bu proje, bölgedeki işletmelerin ve çalışanların güvenliğini ön planda tutarak, sanayi alanındaki risklerin minimuma indirilmesini hedefliyor.

Proje kapsamında, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ertan Özcan, önceki dönem İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, Bafra OSB Müdürü İsmail Hakkı Bulut ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Bafra Bölge Grup Amiri Yaşar Taşçı bölgede incelemelerde bulundu. Heyet, istasyonun planlanacağı alan ve teknik detaylar üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

“Sanayimizin Güvenliği İçin Kritik Bir Adım”
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, itfaiye istasyonunun sanayi bölgesi için taşıdığı öneme dikkat çekerek, şunları söyledi:
"Bafra OSB, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ancak, büyüme beraberinde bazı riskleri de getiriyor. Yeni itfaiye istasyonu sayesinde yangın risklerini en aza indirerek hem işletmelerimizi hem de çalışanlarımızı koruyacağız. Bu yatırım, sanayimizin güvenliği açısından kritik bir adım olacak ve tüm bölge için büyük bir kazanım sağlayacak."

Bafra Osb’ye Yeni İtfaiye İstasyonu Kurulması Planlanıyor (2)

Kaynak: Mehmet Öğüten