Edinilen bilgilere göre, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma çerçevesinde, S.Y. (65) ve D.K. (47) isimli şahısların ormanlık alanda kenevir yetiştirdiği belirlendi. Operasyon, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın helikopter desteğiyle yapılan operasyonda, şahısların evleri ve kenevirin ekili olduğu ormanlık alanlar arandı. Arama sonucunda, samanlıklar içerisinde kurutulmaya bırakılmış 146 kilogram kubar esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Bafra'da hafif ticari aracın çarptığı kurye ağır yaralandı, kaçan sürücü yakalandı
Bafra'da hafif ticari aracın çarptığı kurye ağır yaralandı, kaçan sürücü yakalandı
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili gözaltına alınan S.Y. ve D.K., ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Yetkililer, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ifade etti.

Bafra'da Helikopter Destekli Dev Uyuşturucu Operasyonu (6)-1Bafra'da Helikopter Destekli Dev Uyuşturucu Operasyonu (7)-1Bafra'da Helikopter Destekli Dev Uyuşturucu Operasyonu (4)-1Bafra'da Helikopter Destekli Dev Uyuşturucu Operasyonu (3)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı