Her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan "Orman Haftası" ilçe programı bu yıl Bafra Ticaret Borsası Mezbaha İşletmeciliği ev sahipliğinde yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemine ait yapılan konuşmanın ardından Orman Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ağaç Dikimine geçildi.

Yapılan programa; Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdür Yardımcısı Hediye Yaroğlu, Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ,Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, İlçe Emniyet müdürümüz Murat Öner , Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Binbaşı Adalet Gökcan , Daire Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ,okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program sonrası açıklama yapan Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol; Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler diyerek   düzenlenmesinde emeği geçen Bafra Orman İşletme Müdürlüğü ve kurum çalışanlarına teşekkür ederim dedi.

Bafra'da Orman Haftası Etkinliği Düzenlendi (7)

Bafra'da Orman Haftası Etkinliği Düzenlendi (6)

Bafra'da Orman Haftası Etkinliği Düzenlendi (5)

Bafra'da Orman Haftası Etkinliği Düzenlendi (3)

Bafra'da Orman Haftası Etkinliği Düzenlendi (2)

Bafra'da Orman Haftası Etkinliği Düzenlendi (1)

Kaynak: Ümit Ceylan