Başkan Kılıç; “Cadde ve sokaklarımızı ilmek ilmek işliyoruz” Foto Galeri: Başkan Kılıç; “Cadde ve sokaklarımızı ilmek ilmek işliyoruz”

 Tabakhane Mahallesi’nde SASKİ tarafından gerçekleştirilen içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışması tamamlanan Çakır Mahmut Caddesi’nde ise kilitli parke taşı yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor.   

Başkan Kılıç; “Cadde ve sokaklarımızı ilmek ilmek işliyoruz”Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, belediye meclis üyeleri Murat Cevahir ve Eyüp Sabri Şahin ile altyapı çalışmaları tamamlanan Tabakhane Mahallesi’nde gerçekleştirilen kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle muhtarı Serdar Gürpınar ile yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Söz konusu bölgede gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mahallemizde yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının tamamı değiştirildi. Her yağmur yağdığında bu bölgede oluşan birikinti nedeni ile sorun yaşıyorduk. Altyapı çalışmaları sonrası Allah’a şükür ilçemizde yağmur suyu ile ilgili olan problemleri ortadan kaldırdık. Hızlı bir şekilde altyapısı biten mahallelerimizin üstyapısını gerçekleştiriyoruz. Tabakhane Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz Yaka ve Cumhuriyet Mahallelerimizde çalışmalarımız başlayacak. Bafra’mızda bütün sokaklarımızı ilmek ilmek işleyeceğiz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program çerçevesinde Yaka ve Cumhuriyet Mahallelerinde üstyapı çalışmalarına hızla devam edecek.

Ezgi ÜNLÜ

Editör: Yunus Koncak