Bafra Belediyesi’nin yeni yüzüne kavuşturduğu Gençlik Caddesi Askerlik Şubesi civarı, Yaka Mahallesi Cami Sokak ve Çanakkale Sokak sakinleri gerçekleştrilen hizmetten oldukça memnun olduğunu söyleyen Başkan Kılıç incelemelerde bulundu.

Başkan Kılıç (3) Belediye Meclis Üyesi  Eyüp Sabri Şahin ve Hasan Yavuz Ataseven ile Askerlik Şubesi civarında yapımı devam eden kilitli parke taşı yol ve kaldırım çalışmalarımızı yerinde inceledi. Ardından esnaf ve hemşehrilerimiz ile selamlaşan Başkan Kılıç;  Bafra’mızın altyapısında olduğu gibi üst yapısını da iyileştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

Başkan Kılıç (1)Ardından Üretim ve istihdam ile ekonomimize önemli katkılar sağlayacak olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaat alanında Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Sabri Şahin ve Hasan Yavuz Ataseven ile incelemelerde bulundu.

Başkan Kılıç (2)İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Kılıç ;  İlçemizin büyüme ve istihdam potansiyeline katkı sağlayacak yatırımları tamamlamak için çalışmaya devam ediyoruz, dedi.

Ezgi ÜNLÜ

Editör: Ezgi Ünlü