1-6 Şubat 2022 tarihinde Türkiye Atıcılık ve Acılık Federasyonu faliyet programında yer alan havalı ve ateşli silahlar Türkiye Şampiyonası yapılan atışlarla sona erdi. 

Müsabakada Antrenör Murat Gürsel'in sporcusu olan Bafralı sporcu Bilge Alev Milli Takıma seçildi. Alev, tarihi bir başarıya imza atarak hem Türkiye şampiyonu oldu hemde Norveç'te yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılmak için  milli takım kadrosuna girmeye hak kazandı. 

Antrenör Murat Gürsel, sporcumuz zor şartlarda çok çalıştı, asla ama asla pes etmedi, bazen imkansızlıklardan dolayı atışları zayıfladı ama hiç bir zaman pes etmedi. Hedefi olan Türkiye şampiyonu oldu. Şimdi sıra Arupa Şampiyonasında inşallah orada da madalya alarak Baframızı gururlandıracağız. Her zaman bizim yanımızda olan  Belediye Başkanımız Hamit Kılıç'a, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Olan Osman Kuleberoğlu'na Ahmet Şener hocamıza o olmasa biz olmazdık, desteğini esirgemeyen İş insanı Önder Fatih Şenol'a  çok teşekkür ederim" dedi. 

 

Editör: TE Bilisim