Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, "Bolaman Havzası Islah Projesi"nin Ordu’ya ve Türkiye’ye örnek bir proje olacağını söyledi.
Sevil Şen yaptığı açıklamada “Fatsa Orman İşletme Şefliği olarak çalışmalarım devam etmektedir. Bolaman Nehri Havza Islah Projesi kapsamında ise mevcut kaynaklarımızı sürdürülebilir bir yapıda kavuşturacağız. Burada yapılacak çalışmalarla birlikte havzada bulunan vatandaşlara sosyoekonomik destek sağlanmış olacak. Bolaman Havzası Islah Projesi Ordu’ya ve Türkiye’ye örnek bir proje olacak” ifadelerini kullandı.
Yaban hayvanlarının önemine vurgu yapan Sevil Şen, “Ormanlarda yaşayan yaban hayvanlarının kış aylarında yiyecek bulamamalarından dolayı yerleşim yerlerine şehirlere yakın olan bölgelere inmektedir. İnerken de çeşitli yaralanma ve ölüm riskleri de artmaktadır. Bundan dolayı yaralı bir yabani hayvan gördüklerinde ekiplerimiz bulunduğu yerden aldıktan sonra veterinerler gözetiminde iyileştirilip tekrar doğal yaşam alanına bırakılıyor” dedi.
Bolaman Havzası Islah Projesi
Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, "Bolaman Havzası Islah Projesi"nin Ordu’ya ve Türkiye’ye örnek bir proje olacağını söyledi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Atakum'da haber alınamayan doktor evinde ölü bulundu
BAFRA’DA 1.TARIM FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Samsunspor'da Mouandilmadji ve Makoumbou da sakatlandı
Muhtarlardan Anahtar Parti Bafra İlçe Teşkilatı’na Ziyaret





