Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü hizmet binası yenilendi. Çocukların ilgi ve zevklerine göre revize edilen şube; güvenli, ulaşabilir, rahat, ferah ve modern bir ortam haline getirildi.
Çocuk Şube Müdürlüğü; korunmaya muhtaç olan, ihmal ve istismara maruz kalan, evden veya kurumdan kaçan refakatsiz, sokakta yaşayan, oturduğu yeri haber vermekten aciz, hakkında koruma, ıslah veya tedavi tedbiri alınan, suça maruz kalan, suç işlediği şüphesi altında bulunan, kimliği tespit edilemeyen çocuklara yönelik görevleri yerine getirerek, topluma kazandırma çalışmaları yapıyor. Bu doğrultuda hizmet binası vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak amacıyla çocukların ilgi ve zevklerine göre revize edilerek, güvenli, ulaşabilir, rahat, ferah ve modern bir ortam haline getirildi.
Çocuk Şube Müdürlüğü, İlkadım ilçesinde, İstasyon Mahallesi Anafartalar Caddesi 18 numarada hizmet vermeye devam ediyor. Yenilenen hizmet binasına Çocuk İzlem Merkezi (Ç.İ.M.) odası ve sosyal hizmetler uzmanları görüşme odası eklendi.
Yenilenen Çocuk Şube Müdürlüğü hizmet binasını İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ziyaret etti. Çocuk Şube Müdürlüğü personelini yerinde denetleyerek faaliyet ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldı, görevlerinde başarılar diledi.
Çocuk Şube Müdürlüğü hizmet binası yenilendi
Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü hizmet binası yenilendi. Çocukların ilgi ve zevklerine göre revize edilen şube; güvenli, ulaşabilir, rahat, ferah ve modern bir ortam haline getirildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra'da otobüsün çarptığı Oğuzhan Tural’ın kaza anı kamerada
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Samsun'da Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda patlama anı kamerada
Bafralı Kepçe Operatörü İş Kazasında Hayatını Kaybetti
Atakum'da haber alınamayan doktor evinde ölü bulundu




