Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsunumuza bir değer katacaksak, bu çok çalışmayla ve birlikte hareket etmeyle olur" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Demir burada yaptığı konuşmada, “İl başkanlığım, uzun yıllar süren milletvekilliğim ve bakanlık yaptığım süre boyunca daima siz değerli basın mensuplarıyla yakın ilişki içerisinde oldum. Basının önemine, gücüne daima inandım. Doğru, tarafsız, özgür bir basın ortamının bulunduğu ilin, bölgenin, ülkenin gelişimine katkı sağladığını bizzat tecrübe edinerek gördüm. Günümüzde basın, hız kesmeyen teknolojik yeniliklere de ayak uydurarak, halen halkın sesi, gözü, kulağı olmaya devam ediyor. Basın yayın organlarının bu önemli ve ağır misyona bugün de sahip olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Hedef, Samsunlulara hizmet
Samsun’a en ufak bir katkı sağlayacak herkese, her kesime, her bileşime açık olduğunu vurgulayan Demir, "5 yılın sonunda halkımıza hizmet edebilmiş olmanın mutluluğu içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Basınımızın siz değerli temsilcileri ve diğer tüm çalışanlarıyla karşılıklı iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Samsunumuza bir değer katacaksak, bu çok çalışmayla ve birlikte hareket etmeyle olur" diye konuştu.
Demir: “Samsun için birlikte hareket etmeliyiz”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsunumuza bir değer katacaksak, bu çok çalışmayla ve birlikte hareket etmeyle olur" dedi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Samsunspor'da Mouandilmadji ve Makoumbou da sakatlandı
Muhtarlardan Anahtar Parti Bafra İlçe Teşkilatı’na Ziyaret
BAFRA’DA 1.TARIM FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Atakum'da haber alınamayan doktor evinde ölü bulundu




