Ersan Aksu: 14 Mayıs seçimleri, Türkiye'nin tarihi dönüm noktalarında biridir

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, ''14 Mayıs seçimleri, Türkiye'nin küresel güç olma anlamında tarihi dönüm noktalarında biridir. Türkiye'nin en önemli, en kritik seçimi bu seçimdir, asrın seçimidir'' dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, seçim çalışmalarını Vezirköprü ilçesinde sürdürdü. Ersan Aksu ilçe teşkilatları ile birlikte Elaldı, Çalman, Ağcalan, Bayram, Yeniçelik, Kadıçayırı, Pazarcı, Tepeören ve Meşeli mahallelerinde vatandaşlarla bayramlaşarak, 14 mayıs seçimlerinde destek istedi. 

VEZİRKÖPRÜ TARİH YAZACAK

Vezirköprü'nün 14 Mayıs'ta yeni bir tarih yazacağını belirten Av. Ersan Aksu, ''Tarihi ilçemizde ziyaret ettiğimiz her mahallemizde gönül dostu hemşehrilerimiz ile buluştuk. Bizleri bağırlarına basan, gönülden seven, destekleyen hemşehrilerimiz ile gönül gönüle bayramlaştık, sohbetler ettik. Her gittiğimiz yerde sevgiyle karşılaşıyoruz. Samsun'umuzun dört bir yanında hemşehrilerimiz ile kucaklaşmaya, bayramlaşmaya, omuz omuza yürümeye devam ediyoruz.Sn.  Cumhurbaşkanımıza, AK Parti'mize  ve Cumhur İttifakı'mıza her zaman büyük destek veren Vezirköprü, 14 Mayıs'ta yeni bir tarih yazmaya hazır. Hep birlikte doğru adımlarla yola devam'' dedi.

GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldığını hatırlatan Av. Ersan Aksu, ''14 Mayıs seçimleri, Türkiye'nin tarihi dönüm noktalarından biridir. Türkiye'nin en önemli, en kritik seçimi bu seçimdir, asrın seçimidir. Çünkü 14 Mayıs'ta bu millet sadece kimin cumhurbaşkanı olacağına, sadece kimlerin milletvekili olacağına karar vermeyecek, bunun ötesinde 14 Mayıs seçimleri Türkiye'nin istikamet tayini seçimi olacaktır. Türkiye Yüzyılı'nın sadece bir laf, bir seçim sloganı değil. Türkiye Yüzyılı; 21 yıllık süre içerisindeki kazanımlarımızın üstünde, bunları altyapı olarak kabul ederek daha güçlü, daha büyük bir Türkiye'yi dünya çapında bir ülke haline getirme, küresel güç olma hedefidir. Türkiye Yüzyılı'ndan kastımız; sözü güçlü, gücü etkili bir Türkiye'nin daha büyük hedefleri gerçekleştirme noktasında kararlı şekilde ilerlemesidir.  Türkiye bu yolda Cumhurbaşkanı'mızın öncülüğünde, AK Parti'nin parlamentodaki çoğunluğuyla Cumhur İttifakı'nın parlamentoda birinci ittifak olmasıyla yoluna Allah'ın izniyle koşar adım devam edecek, daha ileri hedeflere yürüyecektir." diye konuştu.