Gençlere renkli bir dünya sunan Fanta Fest, Edis, Ceza ve Güneş'in sahne performanslarıyla gençlere unutulmaz bir yaz deneyimi yaşatacak. Batıpark'ta gerçekleştirilecek festivale katılanlar, müziğin ve eğlencenin tadını çıkaracaklar.

Geçen yıl 10 farklı şehirde 275 bin izleyiciyle buluşan Fanta Fest, bu yaz da "Bize Bunlarla Gel" sloganıyla Türkiye'nin dört bir yanına müzik ve eğlenceyi taşıyor. 

16 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında toplam 10 şehirde gerçekleşecek olan Fanta Fest, müzik dolu programı ve eğlenceyle gençleri eşsiz bir festival deneyimiyle buluşturacak. Ayrıca Fanta Fest, Türk Eğitim Vakfı (TEV) aracılığıyla depremden etkilenen 200 lise ve üniversite öğrencisine burs desteği sağlayacak.

Fanta Fest’in merakla beklenen rotası şu şekilde devam edecek: Bursa, İzmir, Denizli, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Ankara ve Kocaeli illeri.

Festival heyecanına ortak olmak isteyenler için Fanta Fest biletleri, Daha Daha uygulamasında biriken 2.000 Fanta puanıyla kazanılabilir. Bu interaktif etkinlik, gençlerin müzik, eğlence ve atıştırmalık dünyasını bir araya getirecek bir fırsat sunuyor.