Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 26 bekçi için sertifika töreni düzenlendi.
İçişleri Bakanlığı tarafından Ordu’nun Fatsa ilçesine ataması yapılan bekçilere sertifikaları protokol tarafından verildi.
Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıda bekçilere hitaben konuşan Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, “Güzel bir meslek seçtiniz. Bu mesleği yaparken kanunlara bağlı olarak görevinizi gerçekleştireceksiniz. Vatandaş memnuniyeti her şeyden çok önemlidir. Devletin kutsal görevini gerçekleştiriyorsunuz. Mevzuat çerçevesinde işinizi yapmanızı tavsiye ediyorum. Çalışkan olacaksınız, gayretli olacaksınız her şeyden ziyade dürüst ve güvenilir olacaksınız. Dürüst ve güvenilir olduğunuzda toplumsal hayatın merkezi olan ilçemizde yer edineceksiniz” dedi.
Törende Fatsa İlçe Emniyet Müdür Vekili Yunus Yavuz ve görevli komiserler de hazır bulundu.
Fatsa’da bekçiler için sertifika töreni
Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 26 bekçi için sertifika töreni düzenlendi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da SUV araç direğe çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Samsun'da sağanak sonrası tarım arazilerinde hasar tespit mesaisi
Bakan Uraloğlu Samsun'da iki önemli projenin temelini atacak
Ayyüce Türkeş Bafra’da Konuştu: “Türkiye’yi Yöneten Kadrolarda İYİ Parti Olacak”
Samsun’da Sıfır Atık ve İklim Değişikliği İçin Yol Haritası Açıklanacak




