• DOLAR 32,20 %0.02
  • EURO 35,03 %0.04
  • ALTIN 2.510,23 %-0.01
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 70.300 %6.16
  • ETHERIUM 3.633 %17.78
15°

Bebek Haberleri

bebek haberleri ve güncel bebek gelişmeleri, bebek ile ilgili tüm video, bebek fotoğrafları ve bebek haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

Samsun’da ambulansla helikopter 8,5 haftalık olarak dünyaya gelen bebek için havalanarak zamanla yarıştı.

Bafra Haberleri

Bafra Belediyesi, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında ilçede hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesi ile ailelere destek olmaya devam ediyor.

Haberde insan

Gaziantep’te 2024’ün ilk üçüz bebekleri, Nizip Devlet Hastanesinde dünyaya gözlerini açtı.

EKONOMİ

İBS Anne, Bebek ve Çocuk fuarı bu yıl 10’uncu kez düzenlendi. Yüzlerce markanın birbirinden farklı ürünleri ailelerin beğenisine sunuldu.

Asayiş

Kastamonu’da çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılmış vaziyette bulunan yeni doğmuş erkek bebek, solunum yetmezliği sebebiyle entübe edildi.

Asayiş

Kastamonu’da çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılmış vaziyette yeni doğmuş erkek bebek bulundu. Bebek, hastanede tedavi altına alındı.

Asayiş

Çorum’da evin balkonundan düşen 2 aylık bebek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SAĞLIK

D vitamini vücudumuzun işlevselliğinde önemli rolü olan bir vitamindir. Yetişkinlerde olduğu gibi anne çocuk açısından da çok önemli bir rolü...

Asayiş

Düzce’de 5 katlı binanın 4. katından merdiven boşluğuna düşen 1 yaşındaki bebek ağır yaralandı.

Samsun

SAMSUN'DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VERİLEN EĞİTİMLE BEBEK DOĞDUKTAN SONRA 1 DAKİKA İÇERİSİNDE NE YAPMALARI GEREKTİĞİ ANLATILDI.

SAĞLIK

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Canan Seren, "2022 yılında ünitemize 1040 bebek yatışı...