• DOLAR 32,25 %-0.07
  • EURO 35,00 %-0.25
  • ALTIN 2.477,21 %0.45
  • BİST100 10.561 %2.34
  • BITCOIN 66.050 %-0.58
  • ETHERIUM 3.050 %2.31
22°

Mhp samsun Haberleri

mhp samsun haberleri ve güncel mhp samsun gelişmeleri, mhp samsun ile ilgili tüm video, mhp samsun fotoğrafları ve mhp samsun haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun Haber

Samsun'da, Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba ilçe kongresi tamamlandı. Özgen Alper Yalçın başkan seçildi.

Samsun Haberleri

Samsun'da, ilçe kongrelerine hız kesmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi, Bafra, Havza, Salıpazarı, Canik ve Tekkeköy ilçe kongreleri tamamlandı.

Samsun Haberleri

MHP İl Başkanlığı tarafından Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonu'nda düzenlenen Ülkücü Şehitleri Anma Programı'nda şehitler dualarla anıldı.

Samsun Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi, Terme ilçesi kongresini gerçekleştirdi. Aynı gün içinde Ayvacık ilçe kongresi de tamamlandı.

Samsun Haberleri

MHP, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinin ardından hız kesmeden Kavak, Ladik ve Asarcık ilçe kongrelerini de tamamladı. Partililerin yoğun...

Samsun Haberleri

MHP, Samsun'da ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye başladı. 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçe kongreleri MYK üyesi Hüseyin Edis’in katılımıyla tamamlandı.

Samsun Haberleri

MHP İl Yönetimi, Samsun Ülkü Ocakları'na yapmış olduğu iade-i ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Samsun Haberleri

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, ülkücü hareketin daha da güçlenmesi adına 'birlik ve beraberlik' çağrısında bulundu.

Samsun

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) SAMSUN İL BAŞKANI BURHAN MUCUR, YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMAYA BAŞLADIKLARINI SÖYLEDİ.

Samsun Haberleri

Geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanlığına atanan Burhan Mucur ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun'daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mucur,...

Samsun Haberleri

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek dayanışma ve işbirliği mesajı...

SİYASET

MHP'nin Samsun milletvekili listesinde 2. sıra adayı Abdullah Karapıçak, "Samsun'da 2'den fazla milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.